Reviews | Отзиви

Вили е прекрасен, слънчев човек, който няма как да не те накара да се смееш! През цялото време се чувставахме страхотно! По време на сватбеното тържество, дори не разбрахме кога е успяла да заснеме толкова прекрасни моменти! Ненатрапчиво, детайлно и прецизно! Благодарим ти Вили!
Мирослава и Иван

Кремена Дюлгерова- Узунова

Първо искам да изкажа мнение колко невероятен, позитивен човек е Вили. Нейното отношение спрямо клиентите е прекрасно, всеотдайно. Зарежда хората около себе си с положителни емоции. Тя не е просто фотографът застани така, за да те снимам, а човек на щастието, фотограф, който успява да долавя щастието и усмивките на хората. А това са най-важните качества да бъдеш най-добър фотограф. Благодаря ти, Вили, че запечата най-истинските щастливи моменти от нашата сватба, без фотошоп, без допълнителни неща. За нас беше удоволствие да снимаш нашите незабравими моменти. Огромно благодаря! Целувки от нас!!! :* :*

Elena Kirova

Бих искала да оставя най- невероятното ревю за Вили, но не мога да си подбера суперлативите!! Уникална личност, излъчваща амбиция и щастие които без никакво съмнение са огледало на работата и. Много сме щастливи, че беше част от нашият празник. Благодарим ти Вили <3 <3 <3

Имах удоволствието преди известно време да снимам моя лична фото сесия при Вили. Останах очарован от всеотдайността, трудолюбието и професионалното отношение. Благодаря.

Толкова добра и всеотдайна в работата си, че беше голямо удоволствие за нас да застанем пред обектива ти, Вили! ☺️Малкият ни мъж е толкова очарован, че не спира да пита за теб и кога ще се видим отново. С нетърпение очакваме следващата ни среща и прекрасните ти фотографии. Благодарим ти от сърце!

Sabina Ganeva Страхотна, неповторима, невероятна, много усмихната и лъчезарна Вили. Хареса ми още на първата ни среща. А след първата фотосесия ♥♡♥♡♥. Невероятен професионалист и доста различен от другите фотографи. Няма как да се опише с думи, трябва да се изпита. Много нови и все доволни клиенти ти пожелавам!

Благодарим ти, Вили! Наистина работиш от сърце, затова всичко ти се получава отлично! Голям професионалист си!
Благодарим ти от сърце за прекрасната фотосесия! сем.Стефанови

Невероятно позитивен и слънчев човек, разкошен фотограф и абсолютен професионалист!
Благодарим за прекрасните снимки, спомените и настроението, които създаваш и сме много щастливи, че си част от всеки един наш празник ! <3 <3<3

Страхотен професионалист! Работи с цяло сърце без да се скъпи! Браво Вили,снимките са уникални! Сърдечни поздрави/ти си фотографа за мойта сватба,да знаеш!/

Първо е невероятен човек, с добро и всеотдайно сърце.
Разкошен фотограф.
Благодаря ти за прекрасните снимки и настроението, което ни създаде по време на фотосесията !

Незнам дали е необходимо да пиша суперлативи за работата на Вили, то се вижда от профилната ми снимка! Благодаря още веднъж за прекрасната фотосесия, която беше много важна за нас, тъй като ни е първата официално четиримата! Доверието ни беше оправдано, продължавай само напред с Господа и служи на хората, защото за това си призвана! Успех!!!

Без излишни думи и суперлативи ще кажа – Вили ти си слънце!!! Страхотен ЧОВЕК и професионалист. Бъди щастлива

Прекрасна Вили! Много отдадена към работата си. Винаги усмихната и отзивчива! Коледната ни фотосесия беше невероятна! Тази също! Благодарим за прекрасните снимки и , че освен усмивки за Ани, подари усмивки и на нашата Никол!

Толкова отдаден на работата си, толкова търпелив и усмихнат човек рядко се среща. Благодарим ти, Вили, за страхотните снимки и за професионализма/

Уникални снимки, направени от изключителен човек с подход и към най-трудните модели . Благодарим ти Вили, за прекрасните снимки.

Винаги отдадена и лъчезарна освен страхотен професионалист! Благодарим ти, за запечатаните усмивки на лицата ни!

Салон За Красота
Едно невероятно слънчево момиче заредено с истински нахъсващ дух. Продължавай да ни радваш с твоята запомняща се фотография, ентусиазмът ти, щурите и шантави идеи!!!!
БЛАГОДАРЯ ТИ ВИЛИ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ СНИМКИ! БЪДИ ЗДРАВА И ВИНАГИ ЦЕЛЕУСТРЕМЕНА И НЕКА ТВОЯТА ДОБРОТА” ЗАРАЗЯВА” ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ КОИТО ЗАВИСЯТ ГЛОБАЛНИ НЕЩА В НАШАТА СТРАНА! МНОГО УСМИВКИ ОТ НАС!
Страхотна си,Вили ! Уникални снимки за които ти благодарим от сърце <3Скоро ще те посетим отново
Всеотдайно слънчево момиче, което създава спомени! Пожелавам ти да бъдеш здрава, все така усмихната и позитивна! Дерзай и не спирай да се усъвършенстваш! 🙂
Уловител на прекрасни моменти. Много забавна е работа с нея
Много се зарадвахме на излъчването и енергията на фотографа! Така всичко се случи толкова естествено и бързо, без притеснения. Получихме професионално отношение и екипа е много отзивчив. Това, което положително ме зарадва много е бързата комуникация!
Продължавайте все така напред и нагоре в развитието си!
Първо е невероятен човек, с добро и всеотдайно сърце.
Разкошен фотограф.
Благодаря ти за прекрасните снимки и настроението, което ни създаде по време на фотосесията !
Благодарим Ви за прекрасните снимки. Винаги лъчезарна,усмихната и отдадена на работата си.
Винаги отдадена и лъчезарна освен страхотен професионалист! Благодарим ти, за запечатаните усмивки на лицата ни!
Благодарим Ви за невероятните снимки и за професионализма, с който работи!
Човек не с голямо, a с огромно сърце, рaздaвaщa се по време нa снимки и зaреждaщa с позитивизъм!
Вълшебни снимки! И самата Вили е вълшебна) Усмихната и светла! Благодарим много!
Прекрасна и лъчезарна Вили <3
Благодарим!
Благодарим за страхотните снимки и затова, че ти Вили успя да накараш малката ми дъщеричка да се усмихне пред фотоапарат 🙂 Удоволствие бе за нас да се включим в благородната инициатива. Успех!
Благодаря за прекрасните снимки и за възможмоста да помогнем по този забавен начин!Другия път ще се възползваме от вашия съвет и ще направим фотосесията навън.
Явно това ти е призива.Няма фотосесия която да не сме харесали.Справяш се великолепно.Желанието ни е един и нас да ни ЩРАКНЕШ една сесия.
Желаем ти УСПЕХ
Вили, Вие сте прекрасен фотограф и най-вече човек с добро сърце! Предразполагайки хората да позират пред обектива Ви, създавате у тях незабравими емоции, уникално настроение и красивите моменти. Запечатвате миговете щастие и усмивки на хората! Аз и приятелят ми сме Ви благодарни за красивите снимки! Желаем Ви успех!
Когато един професионалист си върши добре работата, отличните резултати са винаги на лице! БЛАГОДАРИМ ВИ!
Благодарим за страхотната фотосесия
Благодаря ти ,Вили за уникалните снимки! Продължавай да твориш и да помагаш на хората, които имат нужда.
Изключително доволни сме от снимките, надминаха очакванията ни! Благодарим ви 🙂
Страхотни снимки.Браво, но който го може си го може.
Човек даряващ щастие.
Страхотен човек и професионалист….Браво Вили…. 😉
Вили, радвам се, че успя живота да ни срещне с теб, за това че все още има такива добри хора – като теб, това че успяхме заедно, макар и с малко да помогнем на едно малко същество.Ти си истински пример за подражание. Страхотен професионалист- позитивна, лъчезарна, грабна сърцето ни от първия момент.Огромно БЛАГОДАРЯ!!!
Вили,благодарим за снимките… станали са много красиви!
Благодарим и за това,което правите..да отделите от времето и енергията си,за да помогнете на човек в нужда!Много успехи ви желаем занапред 🙂Поздрави!
Много сме благодарни за прекрасния жест да се включите в кампанията за Ива! С ваша помощ успях да сбъдна една моя мечта да направя професионални снимки на Никол и съм много щастлива, че се получиха толкова добре! 🙂 Желаем ви много професионални успехи за напред и със сигурност ще се срещаме отново 🙂
Невероятен професионалист. Благодаря за прекрасната фотосесия, снимките са уникални .
Много благодаря, за красивите спомени. Много малко останаха, добрите човеци, в този злобен свят. Вие сте точно такъв!!! Много всеотдайна!!! Нашата, компания е супер доволна и ни спечелихте на 100 % не само като фотограф, но и като човек. Искрено Ви благодарим 🙂
Вили, благодаря за страхотните снимки! Уловила си моментите, а и беше много забавно .Много се радваме ,че по такъв забавен и красив начин успяхме поне малко да помогнем на малкото ангелче. Благодаря ,че ни направи част от тази кауза, от която ще си имаме уникални спомени за цял живот.
Вили,Благодарим за прекрасните снимки!Страхотна позитивна и много усмихната,продължавай все така!!!Предразположи изключително бързо Хриси и се получиха невероятни снимки!!!
Вили,благодарим ти за прекрасните снимки,но най-вече искаме да ти благодарим за всеотдайността и за човекът,който си ти самата.Малко хора биха постъпили така и биха дали труда си ден и нощ!!!БЛАГОДАРИМ ТИ!!!
Вили, много благодаря за прекрасните снимки! Желанието да помогнеш и добротата, която носиш в себе си, намират невероятно проявление в работата ти!!! Ти си страхотен човек и професионалист! Имаш уникален подход към децата, предразполагаш ги да се отпуснат, превръщаш всичко в игра и забавление! Фотосесията беше наистина незабравимо преживяване за нас! Желая ти много много успехи във всички начинания и щастие!!!!
Получихме страхотни снимки! Благодаря Вили! Изключително усмихната и позитивна млада дама! Нямам търпение да ни снима отново! 🙂
Благодарим ви от сърце за прекрасните снимки! Като истински професионалист успяхте да привлечете вниманието на Симона, да уловите нейните усмивки и да ги запечатате в красив спомен за нас. Заслужавате уважение и адмирации за това, че с труда си помагате на повече хора да повярват в доброто! Пожелавам ви още много много усмиханти лица пред обектива! До нови срещи!
Едно огромно БЛАГОДАРЯ,Вили! Снимките са уникални продължавай да твориш ,защото си истински професионалист и за нас беше едно огромно удоволствие ! Дано има повече хора като теб ! 🙂))
Не мога да кажа нищо друго за Вили освен: страхотен човек и невероятен професионалист. Очарована съм от снимките, заредени са с много положителни емоции.
Какво да напиша…вече ще съм закъсняла пред всички останали отлични оценки и позитивни мнения. Че Вили е професионалист е ясно на всекиго, но по-важното е , че тя рядко позитивен и усмихнат човек. Заразявай ни, повличай ни, забърквай ни в доброто, от което всички се нуждаем,а все по-често пропускаме в ежедневието си! Благодаря!
Вили, благодаря ти много, снимките са повече от чудесни! Ти си един много позитивен човек, с една голяма и лъчезарна усмивка, който успява да завладее “моделите” си и да направи прекрасни и професионални снимки! Рядкост са добрите професионалисти като теб, и най-вече такива, който се заемат с такива важни каузи, искат да помогнат и да подарят живот на едно съкровище! Благодарни сме, че даже и с мъничко успяхме да се включим в каузата и имахме честта да се запознаем с теб! Продължавай все така напред! 🙂 🙂
Страхотни снимки! Получих повече от очакваното 🙂 Точният момент е хванат, страхотен кадър, страхотна обработка.
Много благодаря за запечатаните спомени!
Вили ме спечели още от първия момент с неподправената си усмивка и поведение! Успя да предразположи много бързо малкият ни щурак и улови толкова много за толкова кратко време! Благодарим от все сърце за подарените прекрасни моменти! Пожелаваме си много скоро пак да се срещнем!
Невероятен професионалист и човек,малко хора биха дарили труда и уменията си с такъв ентусиазъм.Благодаря Ви за доброто настроение ,с което ни заредихте за дълго време напред и за това ,че ни дадохте възможност да бъдем част от нещо толкова чисто и истинско.Дано има повече хора като Вас.
С удоволствие ще чакаме следващата ни среща.
Tania Slavova
Благодаря на фотографа Вили Пефтичева за чудесните снимки ,за доброто отношение,за радостта и щастието ,които предизвика в нас! До нови срещи!
Gergana Petkova
 Страхотен, позитивен и слънчев човек… В днешно време имаме нужда от такива хора, които да те зареждат с позитивна енергия! Хора, които са професионалисти, знаят как да предразположат човек да покаже най-доброто от себе си! Такива, които дават част от сърцето си за добри каузи и са съпричастни с чуждата болка…Не бяха толкова важни снимките (които са страхотни!) … а по-важното е че макар и с малко, се опитахме да помогнем на едно прекрасно човече да живее нормално и да прави щастливи хората, които са около него! Благодаря Вили!

Венета Гинева Благодарим за прекрасните снимки 🙂 Изключителен човек и професионалист 🙂

Елеонора Бенджева Благодаря ти Вили за професионализма, човечността ти и заразяващата усмивка. Прекрасни снимки и благодаря за жеста.

Теодора Вълева Прекрасна,лъчезарна,жена с голямо сърце!Дано повече хора да са като теб,Вили,за да вярваме,че все пак доброто съществува и движи този свят!Благодаря ти за прекрасните снимки и уловената любов в тях!

Inna Kurtlakova Това е една прекрасна жена , която наистина прави всичко не само с огромен професионализъм , но и с огромна доза любов и щастие . То си личи когато човек обича работата си – предава се дори и на най-притеснения човек :)) Благодаря ти Вили радвам се ,че се запознахме !!!

Gergana Kurteva Вили,благодарим ти за прекрасните мигове,прекарани в твоето студио,снимките ни са страхотни и най-важното за мен беше това,че моето дете те хареса и запомни,което означава,че и децата по свой си начин отчитат отношението и професионализма ти!С удоволствие ще те посетим отново!

Teodora Taneva И аз искам да благодаря за хубавият старт на вчерашният ден. За нас беше голяма емоция,с нетърпение ще чакаме крайният резултат както и следващата ни среща. Благодарим също и за търпението и отношението към палавата ни и не спираща на едно място дъщеричка. Желаем Весели празници.

Пепи Савова Страхотна работа от страхотен човек с огромно сърце. Благодарим, Вили за уловените мигове донесли много широки усмивки на цялото ни семейство. Благодаря лично за вашата всеотдайност и стремеж да помагате на хората безусловно. Ние ще ви подкрепяме във всяко такова начинание и със сигурност ще имаме нови срещи в приветливото ви студио. До нови срещи и успехи във всичко, с което се захванете.

ChristianCenter Burgas Изключителен професионалист. Християнски Център Бургас с удоволствие използва услугите й при всяка възможност и горещо препоръчваме Вили Пефтичева като коректен и доверен фотограф. Поздравления за добрата работа и много успехи за напред! Благословения!

Irina Boneva Благодаря ти Вили, за прекрасните снимки.Когато те видях за първи път, веднага ме спечели с излъчването и чаровната усмивка.А студиото и обстановката, която се създава е приказка.
Благодаря ти!

Веселина Христова Белева-Бостанджиева Голяма сладурка,която се раздава в работата си,щастлива съм,’че се запознахме,беше много весело при нея,студиото е страхотно,направено и изпипано с любов,не ни се тръгваше от там ♥

Миглена Милкова Трудно се описват с думи емоциите, които предизвикваш с работата си!!! Едно огромно БЛАГОДАРЯ, че ни направи част от добротата ти. Страхотен професионалист, с много лъчезарна усмивка. А снимките ни са уникални. Благодарим ти!

Кристина Атанасова Когато човек обича работата си и влага в нея сърце, това си личи в крайния резултат! Благодаря за прекрасните спомени! ♥

Miglena Stamenova-Toteva Вили, благодарим за страхотните снимки! За нас те ще останат един хубав спомен, запечатан от теб! Прекрасно е, че има хора като теб, които дават труда и енергията си в помощ на някого! Благодарим още веднъж 🙂

Hristina Dinkova Невероятен професионалист и човек,малко хора биха дарили труда и уменията си с такъв ентусиазъм.Благодаря Ви за доброто настроение ,с което ни заредихте за дълго време напред и за това ,че ни дадохте възможност да бъдем част от нещо толкова чисто и истинско.Дано има повече хора като Вас.
С удоволствие ще чакаме следващата ни среща.

Dori Sotirova Добър човек и невероятен професионалист! Много красиви и изпипани с висок професионализъм снимки. Това е талант, който не всеки фотограф има.

Violeta Ivanova Чудесен фотограф,чудесен човек и много сладка дама с чудесна усмивка!Бързина и коректност относно снимките , изключителен професионализъм към децата !Любезност към родителите ,човек с голямо сърце!Препоръчвам искрено!Аз и принцеса Даная, ти пращаме много целувки!!!

Aneta Pehlivanova Super profesionalist , mnogo usmihnat i skromen chovek, radvam se che tochno Vili spodeli s nas vtoriq rojden den na moq sin 🙂

Радостина Бахчеванова-Георгиева Благодаря за прекрасната фотосесия, снимките са уникални и показват само красиви и щастливи моменти. Имате подход към децата, а и сте човек, който носи положителен заряд в себе си, а това мъниците усещат по-добре от нас 🙂 Невероятен професионалист, с когото пак ще се срещнем със сигурност. Голямо благодаря с пожелание за много професионални успехи!

Hristina Hristova-Angelova Изключително позитивен и лъчезарен човек!За първи път се срещаме с нея и останахме приятно изненадани от прекрасното студио и професионализма на Вили!

Деница Кючукова Какво да напиша…вече ще съм закъсняла пред всички останали отлични оценки и позитивни мнения. Че Вили е професионалист е ясно на всекиго, но по-важното е , че тя рядко позитивен и усмихнат човек. Заразявай ни, повличай ни, забърквай ни в доброто, от което всички се нуждаем,а все по-често пропускаме в ежедневието си! Благодаря!

Radostina Zoteva Благодаря за прекрасните снимки, запечатали слънчевата усмивка на милото ми дете! Благодаря за позитивизма и търпението, с които един истински професионалист като Вас, превръща уловения миг в безценен спомен! Благодаря за отделеното време, за човешкото отношение, за гостоприемството, с което превръщате клиента в приятел! Не спирайте да радвате хората, превръщайки обикновеното във вълшебство! Весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници!

Gergana Chanakova Искрени благодарности, Вили! Снимките са уникални..запечатали сте наистина най-хубавите емоции..Благодаря Ви за страхотната фотосесия, Марти се забавляваше много и аз покрай нея. При първа възможност ще се възползваме от услугите ви. Наистина се отличавате с висок професионализъм и подход към децата…изключвам добротата, която носите в себе си и всеотдайността да помагате на болни дечица..защото човек или го носи в себе си или не. А вие определено я носите и ви личи:) Дано Бог ви помага и занапред

Gergana Raynova Не само перфектна в професионално отношение,но и невероятен човек с главно Ч! Създава приятелска атмосфера и снимките минават неусетно,а резултатите са впечатляващи. Благодарим ти,че бяхме част от това приключение и до нови срещи.Бъди благословена!

Нели Георгяшева Чудесни снимки,чудесна работа!Благодаря ви,много ни харесаха,А Вили е чудесен човек,мила,лъчезарна,удоволствие е да контактуваш с такива хора!
Neli Georgieva Благодаря,Вили!Изключително мила,позитивна и усмихната.Много приятно,спокойно и забавно ни беше с Гоги във вашата компания.Желая ви много успехи и щастливи моменти!!!:):):)
Velichka Kalinova Благодарим за чудесните снимки.Те са точно като нас: слънчеви,усмихнати и щури.Гледайки ги усещам мириса на окосената трева и морето.Прекараното макар и малко време с теб, беше незабравимо преживяване за нас.Надявам се следващото лято да се срещнем отново.Успех във всяко едно начинание.
Соня Колева Вили ти си №1 благодаря за разкошните снимки и забавните моменти в твоето студио!!!
Тихомира Михова Благодаря от сърце,за прекрасните снимки,за невероятния професионализъм и уловените моменти на моите малки лудетини,които както видяхте за изключително трудни за снимане!Благодарим за запомнящият се Коледен подарък и съм сигурна,че отново ще се възползваме от услугите!Весели празници,прекарани с любими хора ви пожелаваме!
Gabriela Dobreva Страхотен , позитивен човек и много добър фотограф. Благодаря ти Вили за страхотните снимки и за добрата кауза за която ни позволи да помогнем и да се почустваме полезни , по този приятен начин ! Пожелавам ти много професионални успехи и изобилни благословения . Нека доброто ти се връща . Успех !
Венцислав Тричков Изключително доволни сме от снимките, надминаха очакванията ни! Благодарим ви 🙂
Denica Peneva Едно огромно БЛАГОДАРЯ Вили за прекрасните спомени които,остави в нас,ти си един невероятен човек,който със своята позитивност и усмивка завладяваш всички,а твоите фотографии са направо вълшебства.Продължавай във същия дух и много много успехи!
Теодора Михайлова Вили, радвам се, че успя живота да ни срещне с теб, за това че все още има такива добри хора – като теб, това че успяхме заедно, макар и с малко да помогнем на едно малко същество.Ти си истински пример за подражание. Страхотен професионалист- позитивна, лъчезарна, грабна сърцето ни от първия момент.Огромно БЛАГОДАРЯ!!!
Теодора Атанасова От работата ни с Вили,най-силно помня позитивизма,с който ме зареждаше.Приятно е да се работи с нея,защото виждаш само усмивка и отдаденост,които бързо те предразполагат да се отпуснеш и да се довериш на работата й.Прекрасен фотограф,който ни остави прекрасни спомени и ни накара да се почувстваме значими,участвайки дори и за кратко,в нейните чудесни каузи.
Antoniya Prodanova Вили,благодарим за снимките… станали са много красиви!
Благодарим и за това,което правите..да отделите от времето и енергията си,за да помогнете на човек в нужда!Много успехи ви желаем занапред 🙂 Поздрави!
Радостина Кънделова Едно огромно БЛАГОДАРЯ,Вили! Снимките са уникални продължавай да твориш ,защото си истински професионалист и за нас беше едно огромно удоволствие ! Дано има повече хора като теб ! :)))
Ralitsa Kuneva Благодарим за чудесните кадри, емоции и положителна енергия!!!  “Ако до всяко добро същество, застане поне още едно….” – Дано има повече хора като Вас!!!